הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מאפינס שוקולד פררו רושה פשוטים

מתכון מאפינס שוקולד

מתכון מושלם של מאפינס שוקולד – מיני עוגות פררו רושה.

שילוב מהפנט של אגוזי לוז, שוקולד מריר, טעמי וניל ומרקם רך ועשיר בזכות.

מתכון מאפינס שוקולד

מאפינס שוקולד פררו רושה פשוטים

הדפסה
הכנה פשוטה, אפייה קצרצרה
Servings 12 יחידות
של: עידית מרום

ציוד

  • 12 תבניות מאפינס
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר חום
  • ½ כוס שמן נייטרלי כמו זרעי ענבים (או שמן קוקוס מומס)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף גדושה ממרח אגוזי לוז טבעי
  • 1 כוס כוס חלב צמחי ללא תוספת סוכר
  • 3 כפות גדושות קקאו
  • ¼1 כוס קמח כוסמין מלא / לבן
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפיה
  • 50 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ דק ½ חפיסה
  • כוס אגוזי לוז קצוצים

שלבי הכנה

  • לטרוף במשך כמה דקות את הביצים עם הסוכר והשמן.
  • להוסיף את החלב הצמחי, תמצית וניל וממרח אגוזי לוז.
  • להמשיך לטרוף לקבלת תערובת אחידה.
  • בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח עם אבקת קקאו ואבקת אפיה.
  • להוסיף גם את האגוזים ושוקולד מריר קצוצים (משאירים מעט בצד בכדי לפזר מלמעלה).
  • לערבב עד לאיחוד ומעבירים למנג׳טים אישיים.
  • זורים מעט אגוזי לוז ושוקולד מריר מעל כל עוגה.
  • מכניסים לתנור שחומם על חום של 170 לאפיה של כ-17-20 דקות,

הערות וטיפים

שימו לב לא לייבש את המאפינס.
מתכון מאפינס שוקולד
צילום: עידית מרום

מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם