מתכון מושלם של מאפינס שוקולד – מיני עוגות פררו רושה.
שילוב מהפנט של אגוזי לוז, שוקולד מריר, טעמי וניל ומרקם רך ועשיר בזכות.

מאפינס שוקולד פררו רושה פשוטים
הכנה פשוטה, אפייה קצרצרה
ציוד
- 12 תבניות מאפינס
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2 ביצים
- ½ כוס סוכר חום
- ½ כוס שמן נייטרלי כמו זרעי ענבים (או שמן קוקוס מומס)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף גדושה ממרח אגוזי לוז טבעי
- 1 כוס כוס חלב צמחי ללא תוספת סוכר
- 3 כפות גדושות קקאו
- ¼1 כוס קמח כוסמין מלא / לבן
- 1 כפית שטוחה אבקת אפיה
- 50 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ דק ½ חפיסה
- ⅓ כוס אגוזי לוז קצוצים
שלבי הכנה
- לטרוף במשך כמה דקות את הביצים עם הסוכר והשמן.
- להוסיף את החלב הצמחי, תמצית וניל וממרח אגוזי לוז.
- להמשיך לטרוף לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח עם אבקת קקאו ואבקת אפיה.
- להוסיף גם את האגוזים ושוקולד מריר קצוצים (משאירים מעט בצד בכדי לפזר מלמעלה).
- לערבב עד לאיחוד ומעבירים למנג׳טים אישיים.
- זורים מעט אגוזי לוז ושוקולד מריר מעל כל עוגה.
- מכניסים לתנור שחומם על חום של 170 לאפיה של כ-17-20 דקות,
הערות וטיפים
שימו לב לא לייבש את המאפינס.

מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
להשאיר תגובה