5 דקות ערבוב, עוד 20 דקות בתנור, ויש לכם ארוחת בוקר עם מאפינס גבינה רכים וטעימים בקמח כוסמין מלא, עשירים בחלבון, שומן איכותי ופחמימה מורכבת.
מהירים יותר מהכנת סנדוויצ’ים, בריאים יותר מלחם קנוי, סופר טעימים גם והם פתרון כשצריך להכין אוכל לילה מראש או לארוחת בוקר מהירה.
מאפינס גבינה לילדים ב-5 דקות הכנה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית של 240 מ”ל
- תבנית מאפינס
מרכיבים
- 3 ביצים עדיף אורגניות
- 1 גביע קוטג׳ 250 גרם
- 200 גרם יוגורט ללא סוכר דנונה / יופלה
- ¼ כוס שמן זית
תבלינים:
- ½ כפית אבקת שום יבש
- ½ כפית טימין יבש
- 1 כפית מלח הימלאיה ורוד מומלץ
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1 כפית אבקת אפייה
שלבי הכנה
- מערבבים היטב בעזרת מטרפה ביצים, קוטג’, יוגורט, שמן זית ותבלינים.
- מוסיפים קמח כוסמין מלא ואבקת אפייה.
- מעבירים לתבנית שקעים משומנת ומפזרים מלמעלה מה שאוהבים.
- אופים בתנור מחומם ל-175 מעלות כ-20 דקות.
הערות וטיפים
מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
להשאיר תגובה