מאפינס ברוקולי משגעים שכיף לנשנש בכל הזדמנות, גם בתור נשנוש וגם בתור ארוחה קלה ודיאטטית! מתכון קל למאפינס שקשה להפסיק לאכול, מפנקים במיוחד שוברי שגרה! אוהבים ברוקולי? את המאפינס האלה אתם לא רוצים לפספס!
מאפינס ברוקולי בריאים
ציוד
- תבנית מאפינס
מרכיבים
- 2 ביצים
- 1 כף קמח תירס
- ½ שקית אבקת אפיה 5 גרם
- סויה אלפרו 100 גרם
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- ברוקולי קפוא קצוץ ומופרד מרגל הברוקולי
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים היטב.
- את הכותרת של הברוקולי מוסיפים אחרי ששופכים לתבניות.
- יוצקים לתבנית מאפינס.
- אופים ב־220 מעלות במשך 30 דקות.
מקור: מתכון מאפינס ברוקולי מאת: Nurit Kachlon-Sinay
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_
האם אפשר קמח כוסמין או קמח אורז במקום קמח תירס?
היי דוריס,
אכן כן, בהצלחה 🙂
מה זה 100 גרם סויה אלפרדו? מעדן סויה? חלב סויה?
היי נועה,
מתנצלים על הבלבול – הכוונה לחלב סויה של אלפרו.
בהצלחה ושבת שלום 🙂
אפשר כל משקה אלפרו אחר,שקדים ,שיבולת שועל!?
היי דינה,
בטח, וההמלצה שלנו היא חלב שיבולת שועל כי אין לו טעם לוואי והוא גם טיפה מתקתק באופן טבעי, מה שמוסיף עוד רובד של טעם למאפינס.
בהצלחה 🙂