קבלו מתכון מושלם להכנת מאפה גבינות קל ובריא.
מאפה גבינות ועגבניות ללא סוכר וללא גלוטן טעים במיוחד.
מאפה גבינות ועגבניות ללא גלוטן
מאפה קל להכנה ובריא עם טעם נדיר
ציוד
- תבנית מאפניס / תבנית צורות
מרכיבים
- קמח שקדים 160 גרם
- גבינה קוואטרו פורמאג'י של גד 26% שומן 100 גרם
- מלח קורט
- 1 חלבון ביצה L
- חומץ תפוחים 25 מ"ל
- שמן זית 40 מ"ל
לממרח עגבניות:
- 1 כף שמן זית
- בזיליקום טרי לפי הטעם
- 4 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
- 1 שן שום
- מלח קורט
- עשבי תיבול לפי הטעם
שלבי הכנה
- להניח בקערה את המרכיבים היבשים ואז את הנוזלים.
- לערבב עד לקבלת תערובת אחידה שאותה נניח בצד עד להכנת ממרח העגבניות.
הכנת ממרח עגבניות שרי:
- למזוג למחבת כף שמן ולטגן שן שום כתושה.
- להוסיף את העגבניות +עלי בזיליקום +עשבי תיבול +מלח לא חובה.
- לטגן עד לאידוי כמעט של כל הנוזליים (אבל לא לייבש לגמרי).
המשך הכנה:
- את הממרח עגבניות שהכנו להוסיף לבצק שלנו ולערבב טוב טוב עד לקבלת תערובות שהתמזגה בשלמות עם ממרח העגבניות.
- להכניס לתבנית מאפניס או כל תבנית צורות שיש ברשותכם.
- לחמם תנור על חום של 180 מעלות ולאפות למשך 25 דקות או עד להזהבה קלה.
מקור: מאפה גבינות מתכון מאת: שרית ברסקה
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.
להשאיר תגובה