קבלו מתכון של פאי שוקולד הכי טעים שיש, מרענן ללא אפייה כלל.
פאי שוקולד פרווה, חגיגי וטעים ולא פחות חשוב – בריא.


ללא תוספת סוכר: פאי שוקולד בריא וקל ללא אפייה!
טבעוני ובריא, קל להכנה וללא אפייה.
ציוד
- תבנית פאי 24
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 כוס קמח שקדים
- 9 יחידות תמר מג'הול מגולענים
- 2 אפרסמונים קלופים ורכים
- 2 כפות קקאו משובח
- 1 חופן שקדים מולבנים
שלבי הכנה
- נכניס תמרים לבלנדר ונערבל היטב.
- נוסיף קמח שקדים ונערבל עד קבלת בצק שניתן לעבוד אתו.
- נניח את הבצק על נייר אפייה, נכסה את הבצק בנייר אפייה נוסף.
- נשטח את הבצק עם מערוך כך שיתאים לתבנית פאי 24.
- נמלא את תבנית הפאי ונרים קצת מעל הדפנות מהצדדים של הפאי.
- נטחן בבלנדר אפרסמונים וקקאו עד קבלת בלילה יציבה וחלקה, ממש שוקולד, ונמזוג לתבנית.
- נפזר כמה שקדים מולבנים דקים מעל ונעביר למקפיא.
- לאחר כשעתיים נוציא ונפרוס.
- מומלץ לשמור במקרר או במקפיא.
הערות וטיפים
אפשר להחליף את האפרסמונים בתפוח אדום ללא קליפה.

מקור: צביה אורן
להשאיר תגובה