הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

ללא תוספת סוכר: פאי שוקולד בריא וקל ללא אפייה!

מתכון פאי שוקולד

קבלו מתכון של פאי שוקולד הכי טעים שיש, מרענן ללא אפייה כלל.

פאי שוקולד פרווה, חגיגי וטעים ולא פחות חשוב – בריא.

מתכון פאי שוקולד
צילום: צביה אורן
מתכון פאי שוקולד

ללא תוספת סוכר: פאי שוקולד בריא וקל ללא אפייה!

הדפסה
טבעוני ובריא, קל להכנה וללא אפייה.
של: צביה אורן

ציוד

  • תבנית פאי 24
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 9 יחידות תמר מג'הול מגולענים
  • 2 אפרסמונים קלופים ורכים
  • 2 כפות קקאו משובח
  • 1 חופן שקדים מולבנים

שלבי הכנה

  • נכניס תמרים לבלנדר ונערבל היטב.
  • נוסיף קמח שקדים ונערבל עד קבלת בצק שניתן לעבוד אתו.
  • נניח את הבצק על נייר אפייה, נכסה את הבצק בנייר אפייה נוסף.
  • נשטח את הבצק עם מערוך כך שיתאים לתבנית פאי 24.
  • נמלא את תבנית הפאי ונרים קצת מעל הדפנות מהצדדים של הפאי.
  • נטחן בבלנדר אפרסמונים וקקאו עד קבלת בלילה יציבה וחלקה, ממש שוקולד, ונמזוג לתבנית.
  • נפזר כמה שקדים מולבנים דקים מעל ונעביר למקפיא.
  • לאחר כשעתיים נוציא ונפרוס.
  • מומלץ לשמור במקרר או במקפיא.

הערות וטיפים

אפשר להחליף את האפרסמונים בתפוח אדום ללא קליפה.
מתכון פאי שוקולד
צילום: צביה אורן

מקור: צביה אורן