הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

ללא טיפת שמן: מתכון לביבות כרובית אפויות בתנור ולא מטוגנות!

לביבות כרובית
צילום: אילנה לוי

קבלו מתכון יוצא מן הכלל ללביבות כרובית אפויות בתנור שפשוט אין כמותן! מתכון מדהים ללביבות שפשוט יגרמו לכם להתמכר ומהר, כי זה המתכון הכי כיפי וטעים שיש, במיוחד למי שרוצה לשמור או לגוון!

לביבות כרובית

לביבות כרובית אפויות בתנור

הדפסה
מתכון מעולה ללא טיגון ובקלי קלות! מנת הצד המושלמת לכל שולחן!
של: אילנה לוי

מרכיבים

  • 2 כרוביות
  • 2 בצלים
  • 5 גבעולי בצל ירוק
  • צרור פטרוזיליה
  • 1/2 כוס שומשום
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורד

שלבי הכנה

  • בסיר עם מים וחצי כף מלח לבשל עד ריכוך שתי כרוביות שטופות ומפורקות לפרחים.
  • לקרר, למעוך, להוסיף 2 בצלים קצוצים ומטוגנים, 5 גבעולי בצל ירוק חתוך דק, צרור פטרוזיליה קצוצה, חצי כוס שומשום, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות קמח, 2 ביצים, מלח, כפית פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורד.
  • לערבב היטב, ליצור לביבות ולהניח על נייר אפיה משומן ולרסס בשמן מעל.
  • לאפות ב-190 מעלות כ-35 דקות או עד שמזהיבים יפה.
לביבות כרובית
צילום: אילנה לוי

מקור: אילנה לוי