קבלו מתכון יוצא מן הכלל ללביבות כרובית אפויות בתנור שפשוט אין כמותן! מתכון מדהים ללביבות שפשוט יגרמו לכם להתמכר ומהר, כי זה המתכון הכי כיפי וטעים שיש, במיוחד למי שרוצה לשמור או לגוון!
לביבות כרובית אפויות בתנור
מתכון מעולה ללא טיגון ובקלי קלות! מנת הצד המושלמת לכל שולחן!
מרכיבים
- 2 כרוביות
- 2 בצלים
- 5 גבעולי בצל ירוק
- צרור פטרוזיליה
- 1/2 כוס שומשום
- 3/4 כוס פירורי לחם
- 2 כפות קמח
- 2 ביצים
- מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
- מעט אגוז מוסקט מגורד
שלבי הכנה
- בסיר עם מים וחצי כף מלח לבשל עד ריכוך שתי כרוביות שטופות ומפורקות לפרחים.
- לקרר, למעוך, להוסיף 2 בצלים קצוצים ומטוגנים, 5 גבעולי בצל ירוק חתוך דק, צרור פטרוזיליה קצוצה, חצי כוס שומשום, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות קמח, 2 ביצים, מלח, כפית פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורד.
- לערבב היטב, ליצור לביבות ולהניח על נייר אפיה משומן ולרסס בשמן מעל.
- לאפות ב-190 מעלות כ-35 דקות או עד שמזהיבים יפה.
מקור: אילנה לוי
להשאיר תגובה