אין ישראלי שלא משוגע על חומוס, אחת המנות הכי אהובות וטעימות, שסוגרת את הפינה לצהריים זריז, מזין ובריא.
קבלו מתכון של חומוס ביתי בלי להתפשר על גרם של טעם שיענג אתכם עם חומוס סופר איכותי, עשיר וסמיך כמו בחומוסיות הכי טובות.
לטחון ולנגב: מתכון לחומוס ביתי מעולה ב-5 דקות
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 קופסא חומוס של יכין ללא חומר משמר 550 גרם
- 1 כוס טחינה גולמית
- ½ כוס מים קרים
- ½ כפית כמון
- ½ כפית מלח
- ½ כפית שום גבישי
שלבי הכנה
- לטחון במג’מיקס הכל עד למרקם חלק.
- לזלף שמן זית בהגשה – אם יוצא מרקם קשה אפשר להוסיף מעט מים.
- החומוס נשמר במקפיא לחודשים וניתן להוציא מנה בכל פעם לפי הצורך.
הערות וטיפים
מקור: מתכון לחומוס ביתי – חנה אלקיים
א הכמון מיותר.
ב.1 שם שום כתושה ולא שום גבישי.תמיד עדיף מוצר טרי מאבקה.
היי עודד,
תודה על התגובה שלך.
לגבי הכמון והשום, אנחנו מאמינים שזה עניין של טעם ותמיד אפשר לשנות לפי איך שרואים לנכון 🙂
מקווים שאתה נהנה ממתכונים באתר שלנו!