לחמניות מקמח כוסמין מלא עם במתכון מושלם.
עשויות מקמח כוסמין מלא, עם סיבים תזונתיים בריאים ועשירים!
לחמניות כוסמין מלא רכות ובריאות
הכנה קלילה וטעם אוורירי
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 4 כוסות קמח כוסמין
- 30 גרם שמרים יבשים
- ¼ כוס סוכר
- 2 כפות סילאן
- ¼ כוס שמן
- ¼1 כוסות מים פושרים
- 1 כפית מלח
- 1 ביצה
- שומשום
שלבי הכנה
- לערבב את הקמח, שמרים, סוכר, סילאן ושמן במיקסר עם וו לישה.
- להוסיף את המים בהדרגה, מכיוון שאולי תצטרכו פחות מים או יותר לפי סוג הקמח.
- אחרי שהבצק הפך לגוש לכסות בניילון נצמד ובמגבת למשך כשעה.
- לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר ואז ליצור לחמניות קטנות.
- לתת להן לנוח למשך 15 דקות בו בזמן שהתנור מתחמם ל-180 מעלות.
- להבריש עם ביצה מעל ולפזר שמשום / גרעיני חמנייה / זרעי צ’יאה וכל שעולה בדעתכם .
- לאפות בתנור כ-35 דקות עד שמשחימות.
מקור: נתי כפיר
להשאיר תגובה