נשאר לכם חצי קופסת קוטג’ פתוחה? מה עושים עם הגבינות הקשות האלה?
קחו לכם 10 דקות ותקבלו לחמניות גבינה חמות, טעימות ומפנקות בטירוף.
לחמניות גבינה
פשוט רק לערבב הכל יחד בקערה למזוג לתבנית ולתנור
ציוד
- כוס מדידה: כוס חד פעמי שתייה (קרה)
- תבנית מאפינס
מרכיבים
- 3 כוסות קמח תופח
- 4 ביצים
- ¾ כוס שמן
- 1 חבילה גבינה לבנה או קוטג’ 250 גרם
- גבינה בולגרית 150 גרם
- גבינה מוצרלה או צהובה 150 גרם
- קורט מלח
- שומשום וקצח לקישוט
- 1 כוס זיתים פרוסים
שלבי הכנה
- בשלב ראשון נגרד את הגבינות הקשות .
- להמשיך אז ונחמם את התנור שלנו ל 190 מעלות .
- ללוש את השמן, קמח, שלושת ביצים, גבינה לבנה, מלח וזיתים, במיקסר או אם אין, אפשר ביד.
- להרטיב ידיים וניצור מהבצק כדורים ונניח בתבנית תנור שמרופדת עם נייר אפייה.
- מעל לכל כדור למרוח ביצה טרופה ונפזר שומשום וקצח .
- להכניס לתנור שחיממנו מראש ונאפה ל 20-25 דקות עד לקבלת צבע זהוב .
מקור: דורית אלישע
להשאיר תגובה