מתכון להכנת לחמניות גבינה בריאות לארוחת ערב.
קערה אחת, קמחים מעולים וסלט גדול ליד.


לחמניות גבינה בריאות לארוחת ערב
לחמניות מעולות שכולם אוהבים
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 250 גרם גבינת טוב טעם 3% 1 חבילה
- 200 גרם גבינה צפתית מעודנת 5% 1 חבילה
- 50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- 1 ביצה
- 3 כפות שמן זית
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- ½ כוס קמח שיבולת שועל
- 2 כפיות אבקת אפייה
- תיבול: מלח אבקת שום גבישי, אבקת בצל טבעית, טימין/אורגנו יבש
שלבי הכנה
- בקערה גדולה לערבב היטב את הגבינות עם הביצה ושמן זית.
- להוסיף קמחים, תבלינים ואבקת אפייה, ובעזרת ידיים רטובות לגבש את העיסה לבצק נוח ונעים.
- לגלגל כדורים ולהניח בתבנית שקעים משומנת או על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
- להבריש את הלחמניות בביצה טרופה ולפזר שומשום.
- להכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפיה של 15-20 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות יפה.

מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
להשאיר תגובה