קבלו מתכון של לחמניות ביתיות שיוצאות אווריריות ורכות ברמות אחרות! מתכון מושלם לבצק רך ונוח לעבודה.
כל פעם שאני מכינה, אני בטוחה שהילד שלי יאכל את ארוחת הבוקר שלו, כי הלחמנייה שלו כל כך טעימה שהוא לא יכול לוותר עליה.
לחמניות אווריריות ללא ביצים
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 ק”ג קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- ½ כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- 1 כף מלח
- ½ 2 כוסות מים
- מעט מלח
- מעט סוכר דמררה
- שומשום
שלבי הכנה
- לשים בקערה שמרים, סוכר וכוס מים מהברז ונמתין רבע שעה בערך.
- להוסיף את שאר המצרכים ונלוש לקבלת בצק רך ונעים.
- לכסות ונתפיח בערך חצי שעה , נלוש ושוב התפחה.
- לחלק את הבצק אפשר ל – 16 יחידות.
- לתת כמה דקות לנוח, לרדד ונגלגל כמו רולדה.
- להניח בתבנית על נייר אפיה ונתפיח בערך חצי שעה.
- לחמם תנור 200 מעלות.
- למרוח ביצה ונפזר מעל שומשום ונאפה עד לקבלת צבע חום יפה.
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם: @sarayosef.net_ | ובדף שלה: שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
להשאיר תגובה