הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לחם ללא גלוטן קל ואוורירי (פרווה)

מתכון לחם ללא גלוטן

מתכון ללחם ללא גלוטן באיכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי.

לחם פרווה טעים ומושלם לכריכים, לניגוב עם סלט ועוד.

מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן קל ואוורירי (פרווה)

הדפסה
תתכוננו להפתעה מיוחדת וטעימה
של: שרית ברסקה

ציוד

  • תבנית אינגליש קייק

מרכיבים

  • קמח שקדים 70 גרם
  • פשתן טחון דק 50 גרם
  • אבקת חלבון ביצים ללא טעם 20 גרם
  • 2 כפות פסיליום
  • 3 ביצים
  • שמן 50 מ"ל
  • מים פושרים 120 מ"ל
  • 1 כף אבקת אפיה
  • מלח קורט

לקישוט:

  • שברי שקדים ופקאן

שלבי הכנה

  • לשים בקערה את כל המרכיבים היבשים.
  • להוסיף את המרכיבים הנוזליים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  • בתבנית מלבנית אינגליש קייק הסטנדרטית להניח נייר אפיה ולשמן מעט.
  • לשפוך את התערובת לתבנית ומעל לפזר את הקישוט .
  • לאפות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית ברסקה

 מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה