מתכון ללחם ללא גלוטן באיכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי.
לחם פרווה טעים ומושלם לכריכים, לניגוב עם סלט ועוד.
לחם ללא גלוטן קל ואוורירי (פרווה)
תתכוננו להפתעה מיוחדת וטעימה
ציוד
- תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- קמח שקדים 70 גרם
- פשתן טחון דק 50 גרם
- אבקת חלבון ביצים ללא טעם 20 גרם
- 2 כפות פסיליום
- 3 ביצים
- שמן 50 מ"ל
- מים פושרים 120 מ"ל
- 1 כף אבקת אפיה
- מלח קורט
לקישוט:
- שברי שקדים ופקאן
שלבי הכנה
- לשים בקערה את כל המרכיבים היבשים.
- להוסיף את המרכיבים הנוזליים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- בתבנית מלבנית אינגליש קייק הסטנדרטית להניח נייר אפיה ולשמן מעט.
- לשפוך את התערובת לתבנית ומעל לפזר את הקישוט .
- לאפות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה
תודה על המתכון..במה אפשר להחליף את הבקת חלבון ביצה? תודה
היי לידיה,
אפשר לוותר עליה. בהצלחה!!