הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לחם ללא גלוטן עם אגוזים שקדים וגבינות

מתכון לחם ללא גלוטן

מתכון של לחם ללא גלוטן בתוספת אגוזים, שקדים וגבינות.

לחם ללא גלוטן בטעם משובח, באיכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי ומפנק.

מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן עם אגוזים שקדים וגבינות

הדפסה
מתכון מעולה ביס אחד ואתם מכורים
של: שרית ברסקה

ציוד

  • תבנית בקוטר 16
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • גבינה חצי קשה 30% ומעלה 150 גרם
  • גבינת מסקרפונה 40% 40 גרם
  • 5 כפות קמח שקדים
  • 2 כפות שמן MCT / כל שמן אחר שבתזונה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • ½ כוס שקדים מולבנים פרוסים
  • סומסום לקישוט

שלבי הכנה

  • להמיס את הגבינה ביחד עם המסקרפונה במיקרו.
  • להוציא את הגבינות שהמסנו ולערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • להוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובות אחידה.
  • להוסיף את השמן +חצי מכמות השקדים + אגוזי מלך + אבקת אפיה ולערבב טוב.
  • לשמן תבנית בקוטר 16 לפזר בתחתית את שארית השקדים + סומסום ומעל ניצק את התערובות.
  • לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה ו/או עד להזהבה של המאפה.
  • להוציא ולקרר להפריד בעדינות את הדפנות להפוך את המאפה שלנו למגש.
מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית ברסקה

מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.