מתכון של לחם ללא גלוטן בתוספת אגוזים, שקדים וגבינות.
לחם ללא גלוטן בטעם משובח, באיכות חסרת פשרות ומרקם אוורירי ומפנק.
לחם ללא גלוטן עם אגוזים שקדים וגבינות
מתכון מעולה ביס אחד ואתם מכורים
ציוד
- תבנית בקוטר 16
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- גבינה חצי קשה 30% ומעלה 150 גרם
- גבינת מסקרפונה 40% 40 גרם
- 5 כפות קמח שקדים
- 2 כפות שמן MCT / כל שמן אחר שבתזונה
- 2 ביצים
- 1 כפית אבקת אפיה
- ½ כוס אגוזי מלך
- ½ כוס שקדים מולבנים פרוסים
- סומסום לקישוט
שלבי הכנה
- להמיס את הגבינה ביחד עם המסקרפונה במיקרו.
- להוציא את הגבינות שהמסנו ולערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
- להוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובות אחידה.
- להוסיף את השמן +חצי מכמות השקדים + אגוזי מלך + אבקת אפיה ולערבב טוב.
- לשמן תבנית בקוטר 16 לפזר בתחתית את שארית השקדים + סומסום ומעל ניצק את התערובות.
- לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות כחצי שעה ו/או עד להזהבה של המאפה.
- להוציא ולקרר להפריד בעדינות את הדפנות להפוך את המאפה שלנו למגש.
מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.
לחם ללא גלוטן עם אגוזים..אם הבנתי
יש להשתמש בתבנית עגולה בלבד ( כגון עוגת לקוגלהוף הנאפית רק בתבנית שבתמונה) לתשובה: כן /לא , תודה ואם אפשר תשובה למייל בלבד
היי,
אפשר להשתמש בכל תבנית בגודל בינוני, או בשתי תבניות קטנות כמו אינגליש קייק.
בהצלחה!