מתכון מוצלח, מיוחד, קל וטעים שתוכלו להכין לארוחת ערב כיפית במיוחד.
לחם ללא גלוטן בריא, פריך, וטעים, עשוי מקמח קינואה ועדשים כתומות.

לחם ללא גלוטן בריא מקמח קינואה ועדשים
דל פחמימה ועשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים.
ציוד
- תבנית מלבנית קטנה
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 ביצים
- ½ כוס קמח עדשים כתומות
- ½ כוס קמח קינואה
- ½ כוס חלב צמחי לא ממותק שקדים / אורז / קוקוס
- ⅓ כוס טחינה גולמית
- ½ כוס רסק תפוחים טבעי
- ½ כפית מלח
- כפית שבבי בצל יבש
- ½ כפית טימין יבש
- כפית אבקת אפיה
- תוספות : פשתן / שומשום / גרעינים
שלבי הכנה
- נטרוף היטב את כל הרכיבים הרטובים ונוסיף קמחים ואבקת אפייה, ותבלינים.
- נערבב היטב נעביר לתבנית מלבנית קטנה.
- נזרה למעלה את התוספות שאוהבים.
- נכניס לתנור ל-175 מעלות ל-30-40 דקות עד הלחם מזהיב יפה.
- נמתין לקירור ונפרוס.

מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינטסגרם
להשאיר תגובה