הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לחם ללא גלוטן דל פחמימה

מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן אוורירי ומדהים שנמס בפה ומתאים לתזונה קיטוגנית.

לחם ללא סוכר וללא גלוטן דל פחמימה בשלמות של טעם ומרקם.

מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן דל פחמימה

הדפסה
מתכון פשוט ללחם בריא
של: שרית ברסקה

ציוד

  • כוס חד פעמי שתיה קרה
  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 1 כוס פשתן טחון דק
  • ½ כוס פסיליום
  • ¼ כוס שמן MCT / כל שמן שמותר
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 5 ביצים
  • 1 כף אבקת אפיה
  • מלח קורט

לקישוט :

  • שברי אגוזים / שקדים לא חובה

שלבי הכנה

  • להפריד את הביצים חלמון בקערה וחלבון בקערה.
  • לחלמונים להוסיף את כל המרכיבים למעט המלח ולערבב לתערובת אחידה.
  • לאחר מכן להקציף את החלבון עם קמצוץ מלח ( לפי טעם) עד לקבלת קציפה לבנה יפה ויציבה.
  • את הקציפה להוסיף לאט לתערובת בתנועות קיפול עדינות כדי לא לשבור את הקצפת.
  • להניח בתבנית אינגליש קייק נייר אפיה לשמן מעט ולהעביר את התערובת לתבנית לפזר מעל שברי אגוזים או שקדים.
  • לחמם תנור ל 175 מעלות ונאפה למשך כ 30 דקות ו/או עד להזהבה עדינה.
  • לכבות את התנור ולהשאיר לעוד 20 דקות להוציא ולקרר.
מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית יצחקי

מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.