הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לחם ללא גלוטן ב-10 דקות (פוקצ'ה)

מתכון לחם ללא גלוטן

מתכון נפלא להכנת לחם ללא סוכר וללא גלוטן שמזכיר פוקצ'ה.

דורש רק עשר דקות הכנה (+ 20 דקות אפייה) ומורכב מחומרים איכותיים ובריאים.

מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית ברסקה
מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן ב-10 דקות (פוקצ'ה)

הדפסה
מתכון מעולה להכנת לחם בריאות
של: שרית ברסקה

ציוד

  • תבנית עגולה קפיץ קוטר 18

מרכיבים

  • 4 חלבונים גודל XL
  • ¼ כפית מלח
  • 2 כפות מיונז אורגני
  • אבקת חלבון ביצים ללא טעם 35 גרם
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כף ממתיק טחון דק

שלבי הכנה

  • להקציף את החלבונים ולהוסיף בפולסים את הממתיק ואת המלח.
  • להוסיף תוך כדי הקצפה בפולסים קטנים את יתר המרכיבים עד לקבלת קציפה חלקה ללא גושים.
  • להמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
  • להעביר את התערובת לתבנית עגולה קפיץ קוטר 18 מעל נייר אפייה.
  • לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה עדינה.
  • מיד כשנוציא את המאפה אפשר למרוח שמן זית/חמאה ולפזר עשבי תיבול .
מתכון לחם ללא גלוטן
צילום: שרית ברסקה

מקור: לחם ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.