לחם כוסמין שמכינים ב־5 דקות, בריא, טעים ולא משאיר תופעות לוואי שלאחר האכילה! מתכון פשוט שמכינים בקערה אחת, ללא התפחה ותקבלו לחם מפנק במיוחד שמשאיר אחריו תחושה נפלא של שובע ונינוחות! ניתן להכין כמות ולהקפיא!
לחם כוסמין ב־5 דקות הכנה
מתכון מהיר ללחם כוסמין בריא שמכינים בדקות ספורות
מרכיבים
- 4 כוסות קמח כוסמין מלא
- 1 כפית מלח ים אטלנטי
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1 כף סילאן
- 2 כוסות חלב שקדים
- מעט גרעיני חמניות גרעיני דלעת, שיבולת שועל, חמוציות, ואגוזי מלך. (אפשרי
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים.
- ניתן להוסיף גרעיני חמניות, גרעיני דלעת, שיבולת שועל, חמוציות, אגוזי מלך ומה שרוצים ומערבבים.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל מעט שומשום/זרעוני פשתן ואופים בתנור שחומם מראש ל־190 מעלות, במשך כ־45 דקות.
הערות וטיפים
לטריות מקסימלית, מקפיאים את הלחם פרוס ומוציאים לפי צורך.
מקור: תיקה חדד
להשאיר תגובה