לביבות תפוחי אדמה, שיוצאות מושלמות תמיד וכל הילדים יבקשו תוספת! מתכון פשוט ללביבות הכי טעימות שיש, במרקם רך וטעם מפנק וממכר! כל כך טעימות שלא רק הילדים יתמכרו וכדאי לכם מאוד להכין מראש כמות כפולה!
לביבות תפוחי אדמה
מתכון קל ללביבות תפוחי אדמה ממכרות שכל הילדים אוהבים
מרכיבים
- 2 תפוחי אדמה בינוניים מזן דזירה מבושלים ומעוכים לפירה חלק
- 1 קישוא מגורר על פומפיה
- חופן קטן פטרוזיליה קצוצה דק
- 2 בצלים בינונים קצוצים ומטוגנים עד הזהבה
- 2 ביצים
- 3 כפות פירורי לחם
- 1 כף שמן לטיגון
לתיבול:
- קצת מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- ¼ כפית כורכום
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים בקערה ומניחים בצד לכמה דקות.
- ממלאים כף בתערובת ובעזרת כף נוספת מחליקים אל המחבת.
- מטגנים בשמן במשך כשלוש דקות מכל צד עד הזהבה יפה.
מקור: Ariella Goldman
להשאיר תגובה