מתכון של קציצות עם תפוחי אדמה מטוגנות שתמיד יוצאות פריכות וטעימות.
לביבות תפוחי אדמה ממכרות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול !
לביבות תפוחי אדמה פריכות ומשגעות
מתכון ללביבות בהכנה קלה במיוחד.
ציוד
- מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 4 ביצים טרופות
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 כוסות פירורי לחם רגילים
שלבי הכנה
- להרתיח את התפוחי אדמה עד לריכוך, ולמעוך לפירה.
- לגרד בצל (אין צורך לסנן נוזלים), להוסיף פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום, מלח, פלפל שחור, וכפית מרק עוף פרווה.
- לאחר מכן להוסיף את הפירורים והביצים הטרופות חצי כוס מים.
- לערבב ביד היטב אם נדבק בידיים פשוט להרטיב את הידיים ולהמשיך לערבב.
- לחמם שמן עמוק, ליצור כדורים עם ידיים רטובים (מניחים ליד קערה עם מים זה יותר נוח).
- לשטח את הכדור בכף היד ולטגן בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
- אפשר לצפות בפירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
מקור: מתכון ללביבות תפוחי אדמה מאת: אילנית בניזרי
מוסיפים את המים בלילה? או שהם רק להרטבת הידיים?
היי אילנה,
רק להרטבת הידיים. בהצלחה!