הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לביבות תפוחי אדמה פריכות ומשגעות

מתכון לביבות תפוחי אדמה

מתכון של קציצות עם תפוחי אדמה מטוגנות שתמיד יוצאות פריכות וטעימות.

לביבות תפוחי אדמה ממכרות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול !

מתכון לביבות תפוחי אדמה
צילום: אילנית בניזרי
מתכון לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה פריכות ומשגעות

הדפסה
מתכון ללביבות בהכנה קלה במיוחד.
של: אילנית בניזרי

ציוד

  • מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה
  • מחבת לטיגון

מרכיבים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 4 ביצים טרופות
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כוסות פירורי לחם רגילים

שלבי הכנה

  • להרתיח את התפוחי אדמה עד לריכוך, ולמעוך לפירה.
  • לגרד בצל (אין צורך לסנן נוזלים), להוסיף פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום, מלח, פלפל שחור, וכפית מרק עוף פרווה.
  • לאחר מכן להוסיף את הפירורים והביצים הטרופות חצי כוס מים.
  • לערבב ביד היטב אם נדבק בידיים פשוט להרטיב את הידיים ולהמשיך לערבב.
  • לחמם שמן עמוק, ליצור כדורים עם ידיים רטובים (מניחים ליד קערה עם מים זה יותר נוח).
  • לשטח את הכדור בכף היד ולטגן בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
  • אפשר לצפות בפירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
מתכון לביבות תפוחי אדמה
צילום: אילנית בניזרי

מקור: מתכון ללביבות תפוחי אדמה מאת: אילנית בניזרי