הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה (עם טיפים!)

מתכון לביבות

קבלו מתכון מיוחד של לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה בקריספיות מושלמת ובהכנה קלה.

לביבות עשירות בטעם קלות להכנה ולא יחסכו לסחוט הן מלא מלא מחמאות.

מתכון לביבות

לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה

הדפסה
קבלו מתכון מיוחד של לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה בקריספיות מושלמת ובהכנה קלה.
של: אריאלה גולדמן

ציוד

  • מחבת לטיגון

מרכיבים

  • 6 תפו"א בינוניים מגוררים גס על פומפייה
  • בצל מגורר על פומפייה
  • 1 חופן עלי סלרי + גבעולים קצוצים דק
  • 3 ביצים L
  • 1 כוס פירורית לבנה פירורים גסים המעניקים קראנצ’יות
  • מלח קורט
  • פלפל שחור גרוס מעט
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף אבקת מרק עוף

שלבי הכנה

  • לערבב בקערה את כל החומרים.
  • ליצור לביבות עם כפות הידיים.
  • לשטח ונטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה על ️להבה בינונית.

הערות וטיפים

  • לא חייבים לסחוט את תפוחי האדמה כי פירורי הלחם סופחים נוזלים.
  • פירורית לבנה של “אוסם” הם פירורים גסים ואפויים שמעניק קראנצ’יות. ניתן להשתמש גם להכנת קציצות, פשטידות וכו’.
  • סלרי נותן טעם משגע וכמובן שניתן להוסיף כל עשב תיבול שאוהבים.
מתכון לביבות
צילום: אריאלה גולדמן

מקור: אריאלה גולדמן