מתכון של לביבות תפוחי אדמה משגעות, בגרסה צמחונית, שמתאימה לכולם! מתכון של לביבות תפוחי אדמה קל ומהיר להכנה!
אין טעים כמו קציצות תפוחי אדמה, בין אם הן טוגנו או נאפו, הן פשוט ממכרות וזוללים אותן כמו צ’יפס.
לביבות תפוחי אדמה בתנור או מטוגנות
ציוד
- מחבת לטיגון / תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 3 תפוח אדמה
- 1 בצל
- 4 כפות קמח
- 2 ביצים
לתיבול:
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מרק עוף
- ¼ כפית כורכום
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
שלבי הכנה
- לבשל את התפוחי אדמה במים ונמעך לפירה.
- לגרד בצל אחד גדול בפומפייה.
- נוסיף 4 כפות קמח גדושות ו 2 ביצים.
- לתבל במלח פלפל מרק עוף כורכום ופטרוזיליה קצוצה.
- לערבב הכל יחד ולטגן עד להזהבה או נאפה על 180 מעלות עד להזהבה.
מקור: מתכון ללביבות תפוחי אדמה מאת: Natali Levi
כשהכותרת היא לביבות תפו”א בתנור ,למה בהוראות כתוב לטגן
אולי תחליטי מה את רוצה שיהיה
היי,
אפשר לטגן או לאפות, לבחירתך 🙂