מתכון להכנת לביבות תירס טבעוניות אפויות בתנור.
בקערה אחת, ערבול קליל ואפייה קצרה, ויוצאות מושלמות.
לביבות תירס טבעוניות אפויות בתנור
לביבות שחומות במרקם קריספי
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- מעבד מזון
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 קופסת שימורי תירס בלי הנוזל. או עדיף תירס טרי כ-350 גרם
- 3 כפות שיבולת שועל
- 2 כפות טחינה
- 1 כפית אבקת אפייה
- מלח קורט
- פלפל מעט
- 2 שיני שום
שלבי הכנה
- נכניס את כל המרכבים למעבד מזון.
- נעבד, נקרוץ ללביבות.
- נסדר על תבנית אפייה ונאפה על חום של 170 מעלות.
מקור: חן שובל
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
להשאיר תגובה