מתכון לביבות – למרות שהקישוא עצמו הוא אולי לא הירק הכי יפה בסביבה – יש משהו בטיגון שלו כלביבה שפשוט עושה אותו מושלם!
בתיבול מדויק, עשבי תיבול רעננים, תוספת תפוח אדמה לעושר טעמים נוסף וטיגון קצר ותקבלו ביס מלא עסיסיות ורכות.
לביבות קישואים מהממות (גם ילדים יטרפו)
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 1 קישוא גדול
- 1 תפוח אדמה קטן
- מעט שמיר או פטרוזיליה מה שאוהבים
- 1 ביצה בינונית
- 2-3 כפות קמח כוסמין לבן או מלא
- ½ כפית אבקת אפיה
- מלח ופלפל שחור לפי טעם
שלבי הכנה
- לגרד בפומפייה או בקוצץ את הקישואים ותפוחי האדמה. חשוב מאוד לסחוט מהם את הנוזלים
- להוסיף את שאר המצרכים, נערבב היטב ועם כף נניח כמות ללביבה במחבת עם שמן חם ולא עמוק מדי.
- כשהלביבה יציבה ומתכהה סביב להפוך ונטגן לצד השני.
מקור: אדווה עובדיה תודה על השיתוף לדליה מגן
להשאיר תגובה