קבלו מתכון של לביבות כרישה או פרסה נדירות המשלבות טעמים של פרסה ותפוחי אדמה
לביבות קלות להכנה שישדרגו לכם את היום בטעמים מענגים שיטריפו את כל המשפחה.
לביבות כרישה עם תפו”א (פרסה)
בקריספיות מושלמת ועם טעם נדיר
ציוד
- מחבת לטיגון
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2 גבעול פרסה
- 2 תפוחי אדמה
- 2 ביצים
- 2-3 כפות קמח מצה
- ½ כוס שמן קנולה לטיגון
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
שלבי הכנה
- נשטוף היטב את הפרסה החתוכה ומרתיחים במים למשך 10 דקות.
- נקצוץ לאחר מכן דק.
- נבשל את התפו”א עם הקליפה בישול מלא.
- נקלף נמעך ונוסיף את הפרסה.
- נוסיף את הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל לפי הטעם.
- ניצור קציצות ונטגן.
מקור: לביבות כרישה – דורית אלישע
האם חובה קמח מצה ?
היי אורנה,
לא, אפשר כל קמח שרוצים ספציפית במתכון הזה.
צום קל וחתימה טובה
האם אפשר לאפות בתנור את קציצות הפרסה?
היי מיכל,
אכן כן, רק לשמן אותן ולהניח על נייר אפייה. 180 מעלות כחצי שעה.
בהצלחה