הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לביבות כרישה עם תפו”א (פרסה)

מתכון לביבות כרישה

קבלו מתכון של לביבות כרישה או פרסה נדירות המשלבות טעמים של פרסה ותפוחי אדמה

לביבות קלות להכנה שישדרגו לכם את היום בטעמים מענגים שיטריפו את כל המשפחה.

מתכון לביבות כרישה

לביבות כרישה עם תפו”א (פרסה)

הדפסה
בקריספיות מושלמת ועם טעם נדיר
של: דורית אלישע

ציוד

  • מחבת לטיגון
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 2 גבעול פרסה
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • 2-3 כפות קמח מצה
  • ½ כוס שמן קנולה לטיגון
  • מלח קורט
  • פלפל שחור מעט

שלבי הכנה

  • נשטוף היטב את הפרסה החתוכה ומרתיחים במים למשך 10 דקות.
  • נקצוץ לאחר מכן דק.
  • נבשל את התפו”א עם הקליפה בישול מלא.
  • נקלף נמעך ונוסיף את הפרסה.
  • נוסיף את הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל לפי הטעם.
  • ניצור קציצות ונטגן.
מתכון לביבות כרישה
צילום: דורית אלישע

מקור: לביבות כרישה – דורית אלישע