הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לביבות כרובית ממכרות, בהכנה קלה ומ־3 רכיבים בלבד!

לביבות כרובית

לביבות כרובית ממכרות במיוחד שכל המשפחה תזלול, בהכנה קלה־קלה ומ־3 רכיבים בלבד! מתכון מנצח ללביבות מושלמות, שרק מבט בהן גורם לחשק לתת ביס! ניתן לשדרג אותן בתוספות שונות, ניתן גם לאפות וכך או כך הן טעימות בטירוף!

לביבות כרובית

לביבות כרובית ממכרות

הדפסה
מתכון קל ללביבות כרובית שמכינים מ־3 רכיבים בלבד!
של: לינדה לגנואר

מרכיבים

  • 1 שקית כרובית קפואה “סנפרוסט” 800 גרם
  • 2 כוסות פירורי לחם להתחיל עם כוס, הסבר במתכון עצמו
  • 4 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • קצת כרכום לצבע

שלבי הכנה

  • מבשלים את הכרובית לפי הוראות הבישול הכתובות על השקית, מסננים, מצננים מעט וקוצצים קטן או טוחנים בפולסים במעבד מזון.
  • מערבבים את הכרובית עם שאר הרכיבים עד קבלת עיסה אחידה (מוסיפים את הפירורי לחם בהדרגה, תוך ערבוב, עד קבלת תערובת מוצקה מעט) מניילנים את הקערה ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • יוצרים לביבות מעט שטוחות, בידיים רטובות מעט, מטגנים בשמן חם (לא עמוק) עד הזהבה יפה משני הצדדי, ומוציאים ומניחים על נייר סופג.

הערות וטיפים

– ניתן להוסיף לתערבות תוספת אחת או כמה מההצעות לשדרוג הלביבות – מרק עוף, פפריקה מתוקה, מעט כמון, בצל קטן קצוץ דק או מגורד, בצל מטוגן, גזר מגורר, שום כתוש, גבינה מגוררת, פטרוזיליה קצוצה.
– אפשר גם לאפות את הלביבות, תנור חם ונייר אפייה משומן מעט עד הזהבה משני הצדדים.
לביבות כרובית
צילום: לינדה לגנואר

מקור: לביבות כרובית – לינדה לגנואר
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: Linda’s Home Made