לביבות כרובית ממכרות במיוחד שכל המשפחה תזלול, בהכנה קלה־קלה ומ־3 רכיבים בלבד! מתכון מנצח ללביבות מושלמות, שרק מבט בהן גורם לחשק לתת ביס! ניתן לשדרג אותן בתוספות שונות, ניתן גם לאפות וכך או כך הן טעימות בטירוף!
לביבות כרובית ממכרות
מרכיבים
- 1 שקית כרובית קפואה “סנפרוסט” 800 גרם
- 2 כוסות פירורי לחם להתחיל עם כוס, הסבר במתכון עצמו
- 4 ביצים
- 1 כפית מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
- קצת כרכום לצבע
שלבי הכנה
- מבשלים את הכרובית לפי הוראות הבישול הכתובות על השקית, מסננים, מצננים מעט וקוצצים קטן או טוחנים בפולסים במעבד מזון.
- מערבבים את הכרובית עם שאר הרכיבים עד קבלת עיסה אחידה (מוסיפים את הפירורי לחם בהדרגה, תוך ערבוב, עד קבלת תערובת מוצקה מעט) מניילנים את הקערה ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- יוצרים לביבות מעט שטוחות, בידיים רטובות מעט, מטגנים בשמן חם (לא עמוק) עד הזהבה יפה משני הצדדי, ומוציאים ומניחים על נייר סופג.
הערות וטיפים
– אפשר גם לאפות את הלביבות, תנור חם ונייר אפייה משומן מעט עד הזהבה משני הצדדים.
מקור: לביבות כרובית – לינדה לגנואר
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: Linda’s Home Made
להשאיר תגובה