מתכון של לביבות כרובית פריכות ומושלמות שבטוח תכינו על קבוע!
מתאים לאירוח קליל וטעים וגם לילדים לארוחת צהריים טעימה ומפנקת.

לביבות כרובית מטוגנות בציפוי פריך
מתכון קל להכנה של לביבות מעולות!
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 1 כרובית בינונית
- 2 תפוחי אדמה בינונים
- 1 כוס פירורי לחם
- 3 כפות קמח
- 1 כפית אבקת מרק
- 2 ביצים
- מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
- כורכום לפי הטעם
שלבי הכנה
- נרתיח למשך כמה דקות כרובית בינונית (מפורקת לפרחים) ואת התפוחי אדמה – נקרר ונמעוך.
- נוסיף ולערבב הכל ביחד וליצור לביבות.
- נטבול בצלחת עם פרורי לחם ושומשום (מעורבבים ביחד) ונטגן.

מקור: שרית מזיוף דהן
נראה טוב . נעשה ונקווה שגם הטעם יהיה מהדר כמו התמונה.
היי נחמה,
נשמח לעדכון, בהצלחה!
אפשר בתנור במקום לטגן?
היי בלהה,
אכן כן, 180 מעלות למשך כחצי שעה.
בהצלחה!
אפשר עם כרובית קפואה?
לא ברור מהמתכון אם את כל פירורי הלחם מכניסים לתערובת, אם בכלל. או כמה להשאיר מהם לשלב שטובלים את הכדורים לפני הטיגון.
היי אמי,
כוס פירורי לחם לתערובת + פירורי לחם לציפוי.
בהצלחה!
המתכון לא מובן איפה אני שמה את התפוח אדמה? איך הכרובית
יוצאת שלמה? את מה אני מערבבת ביחד?
היי תקווה,
מבשלים את הכרובית מפורקת לפרחים ואת תפוחי האדמה חתוכים לקוביות עד שהכל רך. מועכים לפירה ולמקררים, ואז ממשיכים לפי הוראות ההכנה.
בהצלחה!
היי
כשאופים בתנור צריך גם לטבול בפרורי לחם?
היי עליזה,
לא חייבים להשתמש בפירורי לחם, בין אם מטגנים או לא.
בהצלחה!