הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לביבות כרובית אפויות בתנור, ממכרות וללא טיפת שמן!

לביבות כרובית

בין אם אתם צמחוניים או לא, אתם חייבים לטעום את הלביבות האלה! לביבות כרובית אפויות, עשירות בירק, שמכינים במהירות וללא שמן! כל ביס הנאה והן משדרגות כל ארוחה! מושלמות בתור מנה ראשונה או עיקרית לצד סלט טעים.

לביבות כרובית

לביבות כרובית אפויות בתנור

הדפסה
מתכון מהיר הכנה של לביבות כרובית עשירות בירק
של: אילנה לוי

מרכיבים

  • 2 כרוביות, שטופות ומפורקות לפרחים.
  • 2 בצלים
  • 5 גבעולי בצל ירוק
  • צרור פטרוזיליה
  • 1/2 כוס שומשום
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורד

שלבי הכנה

  • מבשלים כרוביות בסיר עם מים וחצי כף מלח לבשל עד ריכוך.
  • מקררים, מועכים, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב.
  • יוצרים לביבות, מניחים על נייר אפיה, מרססים בשמן מעל ואופים ב־190 מעלות במשך כ־35 דקות או עד הזהבה.
לביבות כרובית
צילום: אילנה לוי


מקור: אילנה לוי