בין אם אתם צמחוניים או לא, אתם חייבים לטעום את הלביבות האלה! לביבות כרובית אפויות, עשירות בירק, שמכינים במהירות וללא שמן! כל ביס הנאה והן משדרגות כל ארוחה! מושלמות בתור מנה ראשונה או עיקרית לצד סלט טעים.

לביבות כרובית אפויות בתנור
מתכון מהיר הכנה של לביבות כרובית עשירות בירק
מרכיבים
- 2 כרוביות, שטופות ומפורקות לפרחים.
- 2 בצלים
- 5 גבעולי בצל ירוק
- צרור פטרוזיליה
- 1/2 כוס שומשום
- 3/4 כוס פירורי לחם
- 2 כפות קמח
- 2 ביצים
- מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- מעט אגוז מוסקט מגורד
שלבי הכנה
- מבשלים כרוביות בסיר עם מים וחצי כף מלח לבשל עד ריכוך.
- מקררים, מועכים, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב.
- יוצרים לביבות, מניחים על נייר אפיה, מרססים בשמן מעל ואופים ב־190 מעלות במשך כ־35 דקות או עד הזהבה.

מקור: אילנה לוי
להשאיר תגובה