הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לביבות ירק עיראקיות מטוגנות, ממכרות וקלות להכנה!

קציצות ירק עיראקיות

לביבות ירק עיראקיות ממכרות ביותר, המוכרות בשם ערוק, ומגיעות מהמטבח העיראקי. לביבות מתובלות ועשירות, שכל ביס מהם חוויה בפני עצמה, מושלמות להגשה בכל ארוחה ועם שלל מטבלים ולא פחות חשוב – קציצות ירק שהילדים אוהבים!

קציצות ירק עיראקיות

קציצות ירק עיראקיות – ערוק

הדפסה
מתכון קל ומהיר לקציצות ירק עיראקיות ממכרות
של: טלי מזור

מרכיבים

  • 3 קישואים
  • 3 תפוחי אדמה
  • 3 גזר
  • צרור פיטרוזליה
  • 5 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • קורט מלח
  • פלפל שחור

שלבי הכנה

  • מגרדים את הירקות בפומפייה דק דק וסוחטים נוזלים.
  • מוסיפים פירורי לחם, ביצים, מלח ופלפל שחור לפי טעם ומערבבים הכל יחד.
  • מזלפים במחבת שמן כשני סנטימטרים (עדיף מחבת משיש).
  • מחממים את השמן, מכינים קציצות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.

הערות וטיפים

חשוב שהאש לא תהיה גבוהה מדי.
קציצות ירק עיראקיות
צילום: טלי מזור


מקור: טלי מזור