לביבות ירק עיראקיות ממכרות ביותר, המוכרות בשם ערוק, ומגיעות מהמטבח העיראקי. לביבות מתובלות ועשירות, שכל ביס מהם חוויה בפני עצמה, מושלמות להגשה בכל ארוחה ועם שלל מטבלים ולא פחות חשוב – קציצות ירק שהילדים אוהבים!

קציצות ירק עיראקיות – ערוק
מתכון קל ומהיר לקציצות ירק עיראקיות ממכרות
מרכיבים
- 3 קישואים
- 3 תפוחי אדמה
- 3 גזר
- צרור פיטרוזליה
- 5 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- קורט מלח
- פלפל שחור
שלבי הכנה
- מגרדים את הירקות בפומפייה דק דק וסוחטים נוזלים.
- מוסיפים פירורי לחם, ביצים, מלח ופלפל שחור לפי טעם ומערבבים הכל יחד.
- מזלפים במחבת שמן כשני סנטימטרים (עדיף מחבת משיש).
- מחממים את השמן, מכינים קציצות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.
הערות וטיפים
חשוב שהאש לא תהיה גבוהה מדי.

מקור: טלי מזור
להשאיר תגובה