קבלו מתכון של לביבות עיראקיות טעימות שמתחסלות ברגע!
העיראקים קוראים להם ערוק, קציצות שמתאימות לשישי ולכל זמן שמתחשק.
לביבות ירק עיראקיות (ערוק)
מתכון ללביבות עירקיות מטריפות שמתחסלות ברגע!
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 3 קישואים
- 3 תפוחי אדמה
- 3 גזר
- צרור פיטרוזליה
- 5 ביצים
- 1 כוס פירורי לחם
- קורט מלח
- פלפל שחור מעט
שלבי הכנה
- נגרד את הירקות בפומפייה דק דק ונסחט נוזלים.
- נוסיף פירורי לחם.
- נוסיף את הביצים, מלח ופלפל שחור לפי טעם – ונערבב הכל יחד.
- נזלף במחבת שמן כשני סנטימטרים (עדיף מחבת משיש).
- נחמם את השמן ונכין את הקציצות.
הערות וטיפים
חשוב שהאש לא תהיה על אש גבוהה מדי.
מקור: טלי מזור
ערוק -שכחת להוסיף בצל ירוק ונחמד גם כמון וכורכום. תודה
היי אופירה,
תודה רבה על הטיפים!