לביבות ירק – עושר הטעמים, שפע הוויטמינים ומגוון הירקות – יוצרים יחד לביבות ירקות נהדרות, משביעות ובריאות.
מתכון של לביבות ירק מצטיינות במרקם קריספי ושחום מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים, במראה יפהפה וטעמים רעננים משובחים.
לביבות ירק בצ’יק צ’ק: עסיסיות, קריספיות וממכרות
לביבות ירק – עושר הטעמים, שפע הוויטמינים ומגוון הירקות – יוצרים יחד לביבות ירקות נהדרות ובריאות.
ציוד
- מחבת
- מגרדת
מרכיבים
- 3 תפוח אדמה מגורדים
- 1 בצל
- 2 קישואים
- 2 גזר
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- כוס קמח
- 4 ביצים
- 1 כף מרק עוף לא חובה
- 1 כף חוויאג’ שטוחה או כורכום
- ½ כף פלפל שחור
שלבי הכנה
- לגרד במגרדת את הירקות.
- לערבב את כל המצרכים יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
- לחמם שמן ולטגן עד להזהבה מכל צד.
מקור: לביבות ירק – עינבל כהן שונם
4 ביצים על 3 תפו”א ה
היי יהודה,
אפשר להוריד ביצה או שתיים, הלביבות עדיין יצאו טובות.
בהצלחה 🙂