מתכון של לביבות ירקות זהובות ומושלמות במרקם מושלם.
לביבות ירק מטוגנות ללא גלוטן במגוון ירקות מעולים שיעשו לכם תיאבון.
לביבות ירקות ללא גלוטן
לביבות מעולות הכי טעימות שיש!
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- 1 בצל
- ½ צרור פטרוזיליה
- 5 עלי בצל ירוק חתוך
- 2 ביצים
- 2 כפות קורנפלור
- 1 ½ כפיות מלח
- 1 כפית פלפל שחור
שלבי הכנה
- נגרד 4 תפוחי אדמה ישר למסננת, יחד עם 2 גזרים מגורדים ובצל מגורד.
- נשאיר במסננת ונסחט כל הזמן להוצאת נוזלים – לפחות שעה.
- לאחר שעה, ניקח חופן ביד, נסחט ונעביר לקערה. וככה עם כל הכמות.
- נוסיף את שאר החומרים ונערבב.
- נחמם שמן במחבת גובה (כמו לטיגון שניצל).
- ניקח כף מהתערובת ובדופן ניפטר מכמה שיותר נוזלים. נטגן משני הצדדים.
מקור: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”
להשאיר תגובה