קבלו מתכון של לביבות גבינה חמות ומתוקות מי שלא מכין מפסיד, רק תכפילו כמויות מראש כי זהירות – הן נחטפות!
לביבות אווריריות, ורכות שמכינים בקלות ומהירות עם מתכון ברור ופשוט. קינוח מושלם שכל המשפחה תאהב.
לביבות גבינה קלות
קבלו מתכון פשוט וברור – מי שלא מכין מפסיד, רק תכפילו את הכמויות מראש כי זהירות – הן נחטפות!
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 1 חבילה גבינה לבנה 250 גרם
- ½ כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ½ כוס קמח רגיל
- 1 ביצה
שלבי הכנה
- נערבב את כל הרכיבים ידנית בלי מיקסר.
- נמתין חמש דקות ונטגן במחבת של פנקייק או טפלון.
- נשמן את המחבת רק בפעם הראשונה עם מעט חמאה.
הערות וטיפים
- מומלץ לפזר מעל אבקת סוכר לפני הגשה.
- מומלץ להניח ללביבות לנוח כ-2 דקות לפני שאוכלים אותן (בזמן זה הן מתייצבות).
מקור: ירדנה ג’נאח
להשאיר תגובה