הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

לביבות גבינה צפתית קלות־קלות!

לביבות גבינה

לביבות גבינה צפתית קלילות והכי פשוטות להכנה, שתמיד כיף לאכול בארוחת בוקר או ערב מענגת במיוחד. לביבות הכי נדירות שיש שתמיד ידאגו לשים חיוך גדול על הפנים! מתכון פשוט שכדאי להכין על בסיס שבועי ולהתפנק.

לביבות גבינה

לביבות גבינה צפתית

הדפסה
מתכון פשוט ללביבות גבינה ממכרות
של: לינדה לנגנר

מרכיבים

  • 200 גרם גבינה צפתית מגוררת גס
  • ¼ בצל קטן מגורר וסחוט
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
  • כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית מלח
  • 3 כפות קמח
  • 3 ביצים

שלבי הכנה

  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
  • בעזרת כף או כף גלידה נשים מהבלילה לביבות אל תוך שמן חם (מחבת טפלון, שמן בגובה 1/2 ס”מ) ונטגן להזהבה יפה ונהפוך בעדינות (יותר קל להפוך עם מזלג) לטיגון הצד השני.
  • מוציאים בעזרת מרית מתכת לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים חם.
  • אם בזמן הטיגון המחבת מתמלאת קצף והשמן “נעלם”, אפשר לסיים את הטיגון את הלביבות שבמחבת, מוציאים אותן לצלחת עם הנייר סופג ולהוסיף עוד שמן למחבת, לתת לו להתחמם ולהמשיך הלאה עם שאר הבלילה.
לביבות גבינה
צילום: לינדה לנגנר

מקור: לביבות גבינה – לינדה לנגנר
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: Linda’s Home Made