טעימות יותר מפנקייק ומפנקות יותר מכל הלביבות – מתכון של לביבות גבינה מתוקות שכולם יטרפו במהירות.
מתכון של לביבות גבינה מתוקות, דקות, וגבינתיות – ואת המתכון הזה אפשר לזכור בעל פה מרוב שהוא קל!
לביבות גבינה מתוקות
מתכון של לביבות גבינה מתוקות, דקות, וגבינתיות – ואת המתכון הזה אפשר לזכור בעל פה מרוב שהוא קל!
ציוד
- מחבת לטיגון
- כוס חד פעמית לשתייה קרה
מרכיבים
- ½ קילו גבינה “טוב טעם” / ריקוטה
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ½ כוס סוכר
- 1 כפית ליקר לימונצ`לו או 2 כפיות מיץ לימון+קליפה מגוררת
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 ביצים
לקישוט:
- אבקת סוכר
שלבי הכנה
- נערבב את כל המרכיבים לעיסה אחידה.
- נצפה בכ-2 כפות שמן ומעבירים לקערה.
- נשהה במקרר כשעה-שעתיים.
- נוציא וניצור לביבות עגולות קטנות וישטח אותם מעט ונטגן על להבה בינונית.
- לאחר הצינון נפזר אבקת סוכר לקישוט.
מקור: לביבות גבינה מתכון מאת: Adina Batash
מתכון מעולה! רק אפשר בבקשה בלי לעודד שימוש בחד פעמי מפלסטיק? אפשר למדוד קמח וסוכר גם בכוס רגילה או כוס מדידה…
היי ענת,
שמחים שנהנית מהמתכון!
אנחנו מבינים את הכוונה שלך לגבי כלים חד פעמיים, וחשוב לנו לומר שאנחנו לא מעודדים שימוש, אלא רק מפרסמים את המתכונים המקוריים כפי שהם בלי לשנות. זה מתוך הבנה שכל אחד בוחר להשתמש בכלים שנוחים לו ממילא.
מקווים שהצלחנו להבהיר את העניין 🙂
תודה על המתכון נראה טוב אנסה מזכיר לי לביבות גבינה כשהייתי בבית הספר קיבלנו הזנה בשנת 1967 הונגרים בישלו בזמנו בבית הספר כול כך אהבתי את האוכל .שהם בישלו . ולדעתי זו הלביבה שאני מחפשת שנים מאז ילדותי ואני כמעט בטוחה מכיוון שהיה בה את הטעם הלימוני. תודה
היי שולמית,
תודה רבה לך ששיתפת אותנו בחוויה האישית שלך מהילדות, ונשמח מאוד לדעת איך הן יצאו כשאת מכינה אותן 🙂
בהצלחה!!