הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

כרעיים עוף רכים ברוטב מטריף

מתכון כרעיים עוף

הכרעיים האלה גם מוכנות בתוך דקות וגם מלוות ברוטב מיוחד ומעלף עם פטריות.

מתכון של מנת כרעיים עוף מושלמת, עם נתחי עוף רכים רכים ועסיסיים בטירוף.

מתכון כרעיים עוף
צילום: איטל איטלי
מתכון כרעיים עוף

כרעיים עוף רכים ברוטב מטריף

הדפסה
עוף מושלם עם נתחים רכים ועסיסיים בטירוף
של: איטל איטלי

ציוד

  • תבנית אפייה / סיר רחב

מרכיבים

  • כרעיים עוף
  • פטריות
  • 1 כף חרדל דיז’ון
  • 2 כפות סילאן
  • אבקת שום
  • 1 כף טריאקי
  • מלח קורט
  • פטרוזיליה יבשה
  • קורט בהרט
  • מיץ מלימון שלם

שלבי הכנה

  • להפשיר את העופות, לנקות ולשטוף.
  • עכשיו אפשר או לטגן אותם בשמן עמוק 10 דקות כל צד או לשים בתנור חם לכמה דקות. להוציא ולקרר מעט.
  • לשים את הפטריות בסיר רחב עם מעט שמן ולטגן היטב.
  • להוסיף את כל התבלינים, לערבב ולהוסיף את הכרעיים ומעט מים רותחים.
  • לבשל רבע שעה כשהעופות שוכבים על הבטן.
  • לאחר רבע שעה להעביר לתנור חם לחצי שעה טורבו 180 מעלות ולשפוך רוטב על העופות מדי פעם.
מתכון כרעיים עוף
צילום: איטל איטלי

מקור: כרעיים עוף – איטל איטלי