כרוב בתנור עם טחינה ליד, מנה ראשונה מושלמת או תוספת או מה שתבחרו, העיקר שתשלבו את המנה הזו בארוחה שלכם! מתכון שמכינים בדקות ספורות ותקבלו כרוב קריספי מבחוץ ורך מבפנים וזה פשוט פינוק מושלם! חובה לטעום!
כרוב בתנור שידרג לכם את הארוחה
מתכון קל ומהיר לכרוב בתנור שלא תפסיקו להכין
מרכיבים
- 1 כרוב שטוף היטב
- שמן זית
- אבקת שום
- מלח
- פלפל שחור
- צ’ילי גרוס
שלבי הכנה
- מייבשים את הכרוב טוב כדי שלא יצא מימי.
- פורסים לפרוסות עבות ומברישים מעל בשמן זית.
- מפזרים אבקת שום, מלח, פלפל שחור וצ’ילי גרוס לפי הטעם.
- אופים ב־200 מעלות, בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, מכסים עם נייר אפייה ואופים עוד 15-20 דקות.
מקור: כרוב בתנור – ורד ג’ייקובס
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם
להשאיר תגובה