שפע של ירקות עסיסיים – בטטה, גזר, בצלים, תפוחי אדמה גמבות ופלפלים – בטעמים נהדרים.
הסוד לטעם מושלם הוא לגמרי בתיבול מנצח של יין לבן, טריאקי וסילאן שיוצרים ארומה מושלמת.
ירקות בתנור בתיבול מושלם
אחד המתכונים השווים והקלים של ירקות בתנור
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 בטטה
- 1 גזר
- בצלים קטנים לבנים וסגולים
- גמבות
- פלפל ירוק חריף או מתוק
- 1 תפוח אדמה
- מלח פלפל שחור גרוס
- 1 כף סילאן
- ½ כוס יין לבן
- 1 כף טריאקי
שלבי הכנה
- לחתוך את הירקות לחתיכות גדולות.
- לשים במחבת עם שמן ולתבל.
- לערבב ולטגן 2 דקות ולהכניס לתנור בתבנית לעוד 40 דקות על 180 מעלות ללא טורבו.
הערות וטיפים
לא צריך לשים מים בתבנית התנור. ירקות בתנור לא צריכות מים.
מקור: איטל איטלי
להשאיר תגובה