קבו מתכון נדיר במיוחד של טורטיות ממולאות בכל טוב.
ארוחה משביעה, מזינה עם בשר ותבלינים בטוח שכל המשפחה תהנה!

טורטיות ממולאות מושלמות לאירוח
מושלמות לכל אירוח, ארוחת צהריים וארוחת ערב!
ציוד
- מחבת
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 1 חבילה של טורטיות
- ¼ קילו בשר טחון בקר
- 1 חופן תרד קצוץ
- 1 בצל קצוץ
- 1 חופן קטן פטרוזליה קצוצה
- ½ קופסא קטנה פטריות חתוכות
- 2 כפות סילאן
- 1 קורט תבלין גריל
- 1 קורט מלח
- 1 קורט פלפל שחור
- 1 קורט פפריקה אדומה
- 1 קורט בהרט
שלבי הכנה
- את הבצל הפטרוזיליה התרד והפטריות לקצוץ דק דק.
- לטגן היטב ואז להוסיף את הבשר הטחון לתבל ולטגן עד שהנוזלים מצטמצמים להוריד מהגז ולקרר.
- לקחת את הטורטיות לקמח ככדי שהביצה לא תגלוש.
- להניח בקצה מהתערובת ולגלגל לקמח שוב ולטבול בביצה שהקצפנו אותה היטב ואז בפירורי לחם.
- לטגן בשמן עמוק מעט 2-3 דק כל צד על אש נמוכה שהשמן יהיה חם.

מקור: איטל איטלי | מוזמנים לעקוב בקבוצתה במטבח של איטל | טיקטוק
איטל אישה נדירה! יהי זכרך ברוך 🙂
היי אפרת,
לגמרי, יהי זכרה ברוך 🙂
תודה שכתבת לנו!