טארט גבינה מעולה בהכנה קלה, חומרים מעולים ויש לכם את המאפה המפורסם של ארומה.
טארטים אישיים עם תחתית בצק פריך משגעת במלית גבינה קטיפתית ופירורי קראמל פריכים מעל.



טארט גבינה כמו בארומה
מאפה גבינה בהכנה קלה.
ציוד
- תבנית פאי קטנה עם 9 שקעים
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לבסיס הטארט:
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות שמנת חמוצה
- 100 גרם חמאה 1 חבילה
- 2 חלמונים
למלית הגבינה:
- 1 גביע גבינה לבנה 5% 250 גרם
- 1 מיכל שמנת חמוצה 9% – 200 מ"ל
- ½ כוס שמנת מתוקה
- ½ כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 כף תמצית וניל
- 2 חלמונים
לפירורי העוגה:
- 50 גרם חמאה קרה ½ חבילה
- ½ כוס קמח רגיל
- 2 כפות סוכר
שלבי הכנה
- לערבב את כל חומרי הבסיס במג'ימקס/מיקסר לבצק אחיד.
- לחמם מראש תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבניות ומשטחים את הבצק לבסיס. מניחים במקרר 10 דקות.
הכנת מלית הגבינה:
- לערבב את הכל לתערובת אחידה וממלאים את השקעים.
- להכניס לתנור על חום 180 מעלות ל-15 דקות עד כמעט התקשות הגבינה למעלה.
הכנת פירורי העוגה:
- לערבב במג'ימיקס ועם הידיים מפוררים את הפירורים על שקעי הגבינה.
- להכניס לתנור עד להשחמה. ניתן לצנן מעט ולהגיש
הערות וטיפים
מי שרוצה אפשר להוסיף גם 2 תפוחים ירוקים, פשוט מקלפים, חותכים לפרוסות דקות, מערבבים בנפרד עם כף סוכר חום ומעט קינמון ומניחים על הבצק, ורק לאחר מכן מוסיפים את מלית הגבינה

מקור: דור אמגר
להשאיר תגובה