מתכון של חצילים מטוגנים שלא סופגים שמן! מתכון לחצילים מטוגנים משגעים ובריאים יותר, מהסוג שלא יצא לכם לטעום.
חצילים מטוגנים בפירורי לחם, מתכון פשוט שמכינים בקלות ובמהירות, זה אחד המאכלים הממכרים שיש.
חצילים מטוגנים שלא סופגים שמן
מתכון של חצילים מטוגנים שלא סופגים שמן! מתכון לחצילים מטוגנים משגעים ובריאים יותר.
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- חצילים
- 2 ביצים
- קמח
- פירורי לחם
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- ½ כפית קטשופ
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- שמן לטיגון
שלבי הכנה
- נפרוס חציל לעיגולים.
- נכין 3 קערות: קערה אחת עם קמח, קערה שניה עם 2 ביצים, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור וקטשופ. קערה שלישית עם פירורי לחם.
- נטבול בקמח, מנערים, טובלים בביצים ואז בפירורי לחם.
- נטגן בשמן עמוק ומעבירים לרשת, אם מזהיב מהר להנמיך להבה.
- שמתקרר נקפיא בקופסא ומחממים בתנור.
מקור: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”
החציל לא סופג שמן הפרורי לחם כן.. פי כמה מהחציל. .
היי,
תלוי, אם מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה גבוהה אז לא נספג הרבה שמן בפירורים 🙂
מתכון גרוע שסופג הרבה שמן בטיגון ולא כמו שמצויין בכותרת.
עברית משובשת בכל משפט פועל דקדוקי שגוי.
ראוי לעשות הגהה מקצועית לפני פירסום
היי,
כשמשטחים על תבנית 3/4 מהבצק, את השאר משטחים על תבנית קטנה ואופים בו זמנית ואלה הפירורים למעלה.
בהצלחה 🙂
צריך להמליח את החציל במסננת ולתת לו לנזול אחר כך להניח אותם על נייר סופג רצוי את הקמח והביצה לערבב לבלילה אחידה עם טיפה סודה ואז לטבול בבלילה ובפירורי לחם לאחר מכן טיגון בשמן עמוק ולהעביר למסננת יש משמעות לשמן עמוק ולא להניח במחבת החציל צריך לצוף
היי שי,
תודה רבה ששיתפת אותנו בניסיון שלך 🙂