קבלו מתכון של חצילים מטוגנים משגעים שמקבלים טעם מענג עם קריספיות משגעת מבלי לספוג את כל השמן במחבת.
מתכון קליל וקל להכנה לפינוק מושלם שכל אחד ישמח לנשנש. תוספת מדהימה לכל ארוחה המקפיצה את הטעמים לרמה הבאה!


חצילים מטוגנים קריספיים ומשגעים
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 1 חציל בינוני ללא פגמים וקמטים
- 1 כף קורנפלור
- 1 כפית מלח
שלבי הכנה
- נחתוך את החציל לעיגולים, ואז כל עיגול חותכים לחצי.
- נפזר מלח ואז שמים במסננת למשך שעה.
- נעביר לנייר סופג ומייבשים את החצילים.
- נשים בצלחת קורנפלור עם מלח וטובלים את החצילים ומנערים.
- ניתן גם לשים בשקית ולהכניס לתוכה את החצילים ולנער היטב.
- נטגן בשמן קצת עמוק (כמו לשניצל).

מקור: חצילים מטוגנים – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: לאפות ולבשל עם מלי מאירוב
שלום מתוקה
קניתי חצילים פרוסים קפואים .
האם אני יכולה להשתמש בהם ?וגם במקום לטגן אם אני יכולה בנינג׳ה. לצערי כמה שאני אוהבת מבחינת בריאותית אסור לי אוכל מטוגן
המון צודה🙏
היי אורלי,
אפשר להשתמש בהם רק לספוח את הנוזלים אחרי הפשרה ולפני שמכניסה לנינג’ה.
בהצלחה!!