קבלו הפעם מתכון שייתן לכם בול את הטעם המהמם הזה של חציל מטוגן, אבל בגרסה הרבה יותר מהירה נקייה ובריאה.
פרוסות של חצילים בתנור קריספיות וטעימות במיוחד, שאפילו כשהן אפויות, ולא מטוגנות, הן לרגע לא מתפשרות על הטעם המוכר והמיוחד.
חצילים בתנור עם פירורי לחם
כולנו מתים על חצילים, קבלו גרסה חדשה ללא הרבה שמן.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1-2 חצילים פרוסים
לבלילה:
- 4 כפות שמן זית
- קורט מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית פפריקה אדומה
- 1 ביצה
לציפוי:
- פירורי לחם
שלבי הכנה
- נערבב היטב את חומרי הבלילה בקערית. להכין צלחת עם פירורי לחם
- נבריש כל פרוסת חציל משני הצדדים. ולאחר מכן להניח כל פרוסת חציל בפירורי הלחם
- נניח את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד להשחמה וקבלת רכות.
מקור: צביה אורן
להשאיר תגובה