פרוסות חצילים בתנור קריספיות וטעימות במיוחד, אפויות, ולא מטוגנות, שלרגע לא מתפשרות על הטעם המוכר והממכר.
חצילים בתנור עם פירורי לחם בגרסה הרבה יותר מהירה, נקייה ובריאה.

חצילים בתנור עם פירורי לחם
תוספת מושלמת בכלום זמן
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1-2 חצילים פרוסים
לבלילה:
- 4 כפות שמן זית
- מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית פפריקה אדומה
- 1 ביצה
לציפוי:
- פירורי לחם
שלבי הכנה
- נערבב היטב את חומרי הבלילה בקערית.
- נכין צלחת עם פירורי לחם.
- נבריש כל פרוסת חציל משני הצדדים.
- נניח כל פרוסת חציל בפירורי הלחם.
- נניח את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד להשחמה וקבלת רכות.

מקור: צביה אורן
להשאיר תגובה