תכינו חלה טרייה ותכוננו לקפוץ ראש ישירות אל תוך המחבת! תבשיל חצילים ברוטב עגבניות, פיקנטי ומשגע, שתפסיקו לאכול ממנו רק כשהוא ייגמר! המתכון קל, הטעם משגע ולא משנה כמה פעמים תכינו אותו, לא יימאס לכם!
חצילים ברוטב עגבניות
ציוד
- מסננת
מרכיבים
- 1 חציל חתוך לעיגולים מושרה במלח במשך שעה, במסננת.
- ¼ כוס שמן
- ½ גמבה אדומה או פלפל שושקה
- ½ פלפל חריף
- 2 שיני שום חתוך
- 400 גרם קופסת עגבניות חתוכות דק או מרוסקות
- מלח
שלבי הכנה
- מטגנים במחבת עם שמן גמבה אדומה או פלפל שושקה חתוך, מוסיפים פלפל חריף, שום ומערבבים.
- מוסיפים עגבניות חתוכות דק או מרוסקות עם מעט מלח ומבשלים במשך כמה דקות בחופ נמוך – טועמים ומתקנים תיבול.
- מטגנים את החצילים המושרים, לאחר סינון.
- מוסיפים את החצילים לרוטב העגבניות ומבשלים בתנור ב־200 מעלות, במשך כ־רבע שעה.
מקור: מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב | בדף: המתכונים של מלי מאירוב
להשאיר תגובה