הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

 ללא מרגרינה: חיתוכיות שוקולד ב־10 דקות הכנה

חיתוכיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד מטריפות, שמכינים ב־10 דקות! מתכון קל לפינוק מושלם לשבת – שכבות בצק פירורים במילוי קרם שוקולד עשיר ומפנק וזה הנשנוש או הקינוח הכי טעים שיש! לא תאמינו כמה קל וכמה עשיר! מושלם להגשה גם באירוח!

חיתוכיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד ב־10 דקות

הדפסה
מתכון לחיתוכיות שוקולד, ללא מרגרינה, שמכינים בקלות
של: נטלי לוי

ציוד

  • כוס: כוס מדידה
  • תבנית: תבנית חד פעמית בינונית

מרכיבים

לבצק פירורים:

  • 3 כוסות קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן

לשכבת השוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות קקאו
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית גדושה נס קפה
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 ביצים

שלבי הכנה

הכנת הבצק:

  • מערבבים את כל החומרים במזלג עד שנוצרים גושים.
  • מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, ומשטחים 2 חלקים בתבנית.

הכנת השוקולד:

  • מבשלים את חומרי השוקולד ללא הביצים עד שהכל נמס לגמרי, והתערובת חלקה.
  • מורידים מהאש ומערבבים עם הביצים ואז שופכים על הבצק.
  • מהחלק השלישי של הבצק שנותר מפוררים פירורים ומפזרים על מעל השוקולד.
  • אופים ב־180 מעלות למשך כ־20 דקות.
  • כשמתקרר חותכים לריבועים.
חיתוכיות שוקולד
צילום: תהילה שלומוביץ’


מקור: נטלי לוי ותהילה שלומוביץ’