מתכון להכנת חיתוכיות פצפוצי אורז עם שוקולד וחמאת בוטנים.
חטיף ללא גלוטן וללא אפייה מעולה לצליאקים שגם שאר חברי המשפחה יתאהבו.
חיתוכיות פצפוצי אורז עם שוקולד
חטיף ללא גלוטן טעים במיוחד
ציוד
- תבנית גודל 30*28
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 כוס חמאת בוטנים
- 1 כוס דבש / סילאן
- 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם
- 6 כוסות פצפוצי אורז
לשכבה העליונה:
- 2 חפיסות שוקולד לבן 200 גרם
- חמאת בוטנים מהשארית
- 5 קוביות שוקולד מריר
שלבי הכנה
- בסיר נכניס 1 כוס חמאת בוטנים 1 כוס דבש/סילאן 2 חב’ שוקולד מריר ונמיס הכל יחד על הגז.
- נכניס לקערה שבתוכה שמנו 6 כוסות פצפוצי אורז ונערבב הכל היטב.
- נשטח בתבנית גודל 30*28 עם נייר אפייה ונכניס למקפיא לשעה בערך.
לשכבה העליונה:
- נמיס 2 חבילת שוקולד לבן + שארית חמאת בוטנים ונמזוג מעל הפצפוצים.
- נמיס בשקית זילוף 5 קוביות שוקולד מריר וניצור פסים לאורך.
- ניקח קיסם וניצור שתי וערב בכיוון הנגדי.
מקור: שרה שמריהו
להשאיר תגובה