הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

חיתוכיות עוגת גבינה ברולה

מתכון חיתוכיות עוגת גבינה

מתכון להכנת חית‎וכיות גבינה מושלמות עם קרם ברולה .

חיתוכיות עוגת גבינה ברולה, במרקם מעלף עם תחתית פריכה.

מתכון חיתוכיות עוגת גבינה

חיתוכיות עוגת גבינה ברולה

הדפסה
מרקם מעלף עם טעם חלומי
של: עינת בוימן

ציוד

  • פורמה מרובעת 20 על 20 ס״מ
  • מיקסר

מרכיבים

לתחתית:

  • 180 גרם ביסקוויט גטניו טחון דק 16 יחידות
  • 100 גרם חמאה מומסת 1 חבילה

למלית גבינה:

  • 450 גרם גבינת שמנת 30 אחוז שומן בטמפ׳ החדר 2 קופסאות של נפוליאון
  • 200 גרם סוכר 1 כוס
  • 2 ביצים L
  • 1 חלמון L
  • 60 מ״ל שמנת מתוקה 1/4 כוס
  • 1 כפית מחית וניל איכותית
  • קורט מלח

שלבי הכנה

  • לאחד בין הביסקוויט הטחון לחמאה המומסת ולשטח בתבנית.
  • לאפות כ-10 דקות על 180 מעלות ואז להוציא ונקרר.
  • להוריד את חום התנור ל-150 מעלות.
  • בקערה עם לקקן לטרוף את גבינת השמנת עד שנהיית רכה.
  • להוסיף סוכר ולטרוף עד למסה אחידה. ניתן גם בקערת מיקסר עם וו גיטרה אך חשוב לעצור את המיקסר ולגרד את הדפנות.
  • להוסיף את הביצים והחלמון ושוב לטרוף היטב.
  • להוסיף את הוניל, שמנת מתוקה, ומלח ולערבב היטב.
  • לאחר שהתחתית התקררה, למזוג את מלית הגבינה.
  • להכניס לאפייה למשך 30-40 דקות. המרכז צריך להיות רוטט.
  • לצנן את העוגה לפחות 5 שעות במקרר, עדיף ללילה.
  • לחתוך לקוביות ונפזר סוכר מעט חום על כל קובייה, ולשרוף עם ברנר.
  • מומלץ לשרוף ממש לפני שאוכלים.
מתכון חיתוכיות עוגת גבינה
צילום: עינת בוימן

מקור: חי‎תוכיות עוגת גבינה ברולה – עינת בוימן