מתכון להכנת חיתוכיות גבינה מושלמות עם קרם ברולה .
חיתוכיות עוגת גבינה ברולה, במרקם מעלף עם תחתית פריכה.
חיתוכיות עוגת גבינה ברולה
מרקם מעלף עם טעם חלומי
ציוד
- פורמה מרובעת 20 על 20 ס״מ
- מיקסר
מרכיבים
לתחתית:
- 180 גרם ביסקוויט גטניו טחון דק 16 יחידות
- 100 גרם חמאה מומסת 1 חבילה
למלית גבינה:
- 450 גרם גבינת שמנת 30 אחוז שומן בטמפ׳ החדר 2 קופסאות של נפוליאון
- 200 גרם סוכר 1 כוס
- 2 ביצים L
- 1 חלמון L
- 60 מ״ל שמנת מתוקה 1/4 כוס
- 1 כפית מחית וניל איכותית
- קורט מלח
שלבי הכנה
- לאחד בין הביסקוויט הטחון לחמאה המומסת ולשטח בתבנית.
- לאפות כ-10 דקות על 180 מעלות ואז להוציא ונקרר.
- להוריד את חום התנור ל-150 מעלות.
- בקערה עם לקקן לטרוף את גבינת השמנת עד שנהיית רכה.
- להוסיף סוכר ולטרוף עד למסה אחידה. ניתן גם בקערת מיקסר עם וו גיטרה אך חשוב לעצור את המיקסר ולגרד את הדפנות.
- להוסיף את הביצים והחלמון ושוב לטרוף היטב.
- להוסיף את הוניל, שמנת מתוקה, ומלח ולערבב היטב.
- לאחר שהתחתית התקררה, למזוג את מלית הגבינה.
- להכניס לאפייה למשך 30-40 דקות. המרכז צריך להיות רוטט.
- לצנן את העוגה לפחות 5 שעות במקרר, עדיף ללילה.
- לחתוך לקוביות ונפזר סוכר מעט חום על כל קובייה, ולשרוף עם ברנר.
- מומלץ לשרוף ממש לפני שאוכלים.
מקור: חיתוכיות עוגת גבינה ברולה – עינת בוימן
להשאיר תגובה