קבלו מתכון של חיתוכיות בצק פריך משגעות המקבלות מרקם חלומי כזה שעושה רעש בפה, שמשודכות למלית ריבה עשירה בכל סוג שתאהבו.
תכינו חיתוכיות משגעות אלה בעיניים חצי עצומות, ובמהירות שתמצאו את עצמכם על הספה עם פה מלא בטעמים של עונג!
חיתוכיות בצק פריך עם ריבה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה (240 מ”ל)
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 צנצנת ריבה מאיזה סוג שאוהבים
- 2 ביצים
- ½ כוס סוכר כוס חד פעמי שתיה חמה
- 3 כפות מים
- ½ כוס שמן
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ½3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
שלבי הכנה
- נכין בצק מכל החומרים, ורק בסוף מוסיפים את הקמח.
- נחלק את הבצק – נרדד 3/4 מהבצק בתבנית עם נייר אפיה, ונמרח שכבת ריבה. אפשר גם עם מעט קינמון ואגוזים.
- מהחלק של הבצק שנשאר מגרדים למעלה.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות. כשהעוגה מתקרר נחתוך לריבועים.
מקור: חיתוכיות בצק פריך – אילנה בוכריס
להשאיר תגובה