קבלו מתכון מעולה להכנת חטיפי גבינה.
חטיפי גבינה משגעים שנראים כמו בורקס.
![מתכון חטיפי גבינה](https://yummio.co.il/wp-content/uploads/2024/02/חטיפי-גבינה111-150x150.jpg)
חטיפי גבינה קרנאצ’יים ב-15 דקות (ללא גלוטן)
נטולי גלוטן וסוכר ודלים בפחמימה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- גבינת מוצרלה 130 גרם
- קמח שקדים 100 גרם
- חמאה 30 גרם
- מלח הימליאה קורט
- 1 ביצה
- 2 כפות שמנת 27%
- שומשום + ביצה למריחה לקישוט
שלבי הכנה
- להמיס את הגבינה והחמאה במיקרוגל.
- להוסיף את הקמח שקדים, השמנת, מלח והביצה ולערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה ומוכנה לעבודה.
- על משטח עבודה להניח נייר אפיה להניח את הבצק ומעל הבצק להניח שוב נייר אפיה ולרדד לצורת מלבן.
- לחתוך את המלבן לשורות שורות ולאחר מכן ליצור משולשים או כל צורה שבא לכם.
- למרוח ביצה ולפזר הרבה שומשום.
- לאפות בתנור למשך כ-10 דקות בטמפרטורה של 185 מעלות או עד לזהבה יפה של המאפה.
- להוציא ולקרר כדי לקבל את הקראנציות.
![מתכון חטיפי גבינה](https://yummio.co.il/wp-content/uploads/2024/02/חטיפי-גבינה43.jpg)
מקור: שרית ברסקה
להשאיר תגובה