מכירים את החטיף המהמם והטעים נייצ’ר ואלי שכולו פריכות מענגת ומתיקות ממכרת?
החלטנו להכין אותו בבית ותאמינו לנו הוא בוודאות טעים הרבה יותר מהמקור, בריא ויעלה לכם הרבה הרבה פחות.
חטיף שיבולת שועל בקערה אחת!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- ½2 כוסות שיבולת שועל דקה להכנה מהירה
- ½ כוס שיבולת שועל עבה
- ½ כוס סוכר חום
- ½ כוס פצפוצי שוקולד צ'יפס
- 2 כפות שטוחות קקאו
- ¾ כוס שמן קוקוס
- 2 כפות דבש
- 1 כף חמאת שקדים טבעית
- ½ כפית מלח
שלבי הכנה
- נחמם תנור ל-180-200 מעלות מראש ובינתיים מערבבים את כל החומרים בקערה אחת עד לתערובת אחידה.
- נעביר לתבנית עם נייר אפייה ומהדקים היטב את הבלילה לעובי דק דק בערך 1 ס״מ
- (התערובת מספיקה לתבנית אחת אז פשוט לשטח על כולה).
- נאפה בתנור כ-15 דקות ומייד כשמוציאים חותכים לרצועות מלבניות בעזרת חותכן.
- נשאיר לקירור במקום מוצל לפחות שעה, מוציאים את הרצועות בעזרת פלטה או סכין בזהירות, ושומרים במקום ללא לחות.
מקור: חיה ללונק
מוזמנים לעקוב גם בדף Chaya Lelonek | באינסטגרם @chayaleloneck | בטיקטוק | לקייטרינג, מגשי אירוח ועוד: 0549572933
להשאיר תגובה